Mini World Wrestling Entertaiment

Ty także możesz stać się gwiazdą WWE!

• Nie jesteś zalogowany.

#1 2010-12-20 09:39:49

Edge

Administrator

6756072
Punktów :   

WWE Champion

YOU THINK YOU KNOW ME?
Przed państwem WWE Champion ,,The Rated R Superstar" Eeedge!!!
Dotrzymałem słowa. Obroniłem mistrzostwo WWE. Wygrałem piątą walkę z rzędu. Teraz może pojawić się pytanie - czy ktoś mnie powstrzyma? Na chwilę obecną niewiadomo kto będzie moim przeciwnikiem na Royal Rumble. Historię z Mizem należy uznać za zakończoną. Przegrał trzy walki, w których brałem z nim udział, czterokrotnie zainkasował Spear, dwukrotnie został przypięty, a wczoraj mógł tylko patrzeć jak ściągam WWE Championship. Zresztą, wczoraj ściągałem nie tylko to. Czy Miz chce jeszcze ze mną walczyć? Może i tak, ale ma jeden problem - będzie jednym z uczestników Main Eventu, czyli Royal Rumble Matchu. Miz, jeśli chcesz się ze mną spotkać, pamiętaj, że nie dojdzie do tego na Royal Rumble. Tymczasem ja, najlepszy wrestler świata, spotkam się dziś na RAW z Big Show' em, który być może zostanie wkrótce pretendentem numer 1 do WWE Championship. Największy atleta świata spotka się z najlepszym wrestlerem świata. Siła fizyczna przegra z siłą intelektu, sprytu i charyzmy.

Miejsce urodzenia: Orangeville (Kanada)
Wzrost: 196 cm
Waga: 109 kg
Bilans: 8-0-2
Feud:
Pas: WWE Championship

Stopka forum

RSS