Ty także możesz stać się gwiazdą WWE!
YOU THINK YOU KNOW ME?
Czas odpalić fajerwerki i powitać w ringu pierwszego w historii mistrza WWE. Przed państwem ,,The Rated R Superstar" - Eeedge!!!
Jestem najlepszym wrestlerem świata. To wszyscy wiemy i jest to sprawa bezdyskusyjna. Prawdopodobnie jestem także najbardziej słownym zawodnikiem na świecie, ponieważ wczoraj mówiłem, iż zdobędę mistrzostwo WWE i tak się stało. A może to nie jest słowność, lecz przewidywanie przyszłości? Czy jutro pokonam Undertakera na RAW? Oczywiście. Czy wkrótce okaże się, że Randy Orton jest homoseksualistą? Ups, to już nie jest przewidywanie przyszłości, lecz stwierdzanie faktów.
Ciekaw jestem czy równie słowny ja będzie gość, którego chciałbym zaprosić do najlepszego talk - show w historii wrestlingu. Mowa rzecz jasna o ,,Cutting Edge". Najbardziej adekwatną osobą, która powinna zasiąść obok mnie powinien być najlepszy wrestler świata lub mistrz WWE, ale jako, że to jedna, i ta sama postać, która w dodatku poprowadzi piątkowy program, doszedłem do wniosku, że dobrą kandyaturą będzie osoba, która wczoraj dwukrotnie przekonała się o sile Speara. Mowa oczywiście o Mizie. Miz, wyjdź z piaskownicy, powiedz Cenie i Christianowi, że boli Cię ,,piątka" i musisz iść do domu, a tak naprawdę wystąpisz w programie, który mogą oglądać osoby mające więcej niż 16 lat. Doszły mnie słuchy, że chcesz zmierzyć się ze mną na TLC w TLC Matchu o WWE Championship, więc chętnie z Tobą o tym porozmawiam. Podyskutowalibyśmy także o kobietach, ale dyskusja o nich z Tobą będzie przypominała wspomnienia pierwszego stosunku seksualnego mnicha z zakonu Bernardynów. Mam nadzieję, że razem stworzymy świetny, a nie święty program. Debiutancki odcinek programu ,,Cutting Edge", którego gościem 03.12 będzie The Miz - oto moja propozycja. Miz, wiesz gdzie mnie szukać.
Ostatnio edytowany przez Edge (2010-11-28 10:31:55)